TV-show Sta op tegen kanker 2014 m.m.v. veel artiesten.

Morgen staat heel Nederland op tegen kanker. Met de opbrengst van de tv-show Sta op tegen kanker kan KWF wetenschappelijk onderzoek financieren, voorlichting geven en patiƫnten ondersteunen. Het gaat goed met wetenschappelijk kankeronderzoek! Steeds meer mensen overleven kanker.

Toch krijgt nog steeds 1 op de 3 Nederlanders de diagnose kanker. Dat is de harde realiteit. Kanker raakt ons allemaal. Om die reden staat op woensdag 19 november bekend en onbekend Nederland op. Om ervoor te zorgen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Dit jaar zijn topartiesten als Ilse DeLange met The Common Linnets, Sabrina Starke, DI-RECT, Henny Huisman, Tijl Beckand, Van Velzen, Mirella van Markus, Najib Amhali en Racoon bij de show betrokken. Het tv-programma zal live worden uitgezonden vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De presentatie is in handen van Frits Sissing en Lucille Werner.

Sta op tegen kanker wordt op 19 november 2014 om 21:25 uur uitgezonden op NPO 1.