Theatertour ‘Xander Omarmt’ van start.

De nieuwe theatershow van Xander de Buisonjé ‘Xander Omarmt’ is van start gegaan.  Xander de Buisonjé is al meer dan 15 jaar een vaste waarde in de vaderlandse entertainment scène. Toch maakt de zanger/componist/presentator pas dit seizoen zijn debuut als solo-artiest in de theaters. En hoe! Met het programma “Xander Omarmt” zoekt hij alle uithoeken van het begrip vriendschap op.

 

 

Vriendschappen en relaties spelen namelijk in elk leven een rol. Soms op de achtergrond dan weer heel prominent. Oprecht houden van, innige vriendschap, een verloren liefde of een dierbare die er niet meer is. We hebben er allemaal mee te maken. Soms uitersten van geluk of verdriet. Op deze thema’s heeft Xander, zelf gevoelsmens ‘pur sang’, een schitterende theatershow geschreven. Een programma dat mede wordt bepaald door verhalen en bijdragen van het publiek. Een eigentijdse combinatie van “Het Spijt Me”, “Spoorloos” en “All You Need”. Dit alles verbonden door en gefundeerd op toepasselijke hit songs van Xander en anderen. “Xander Omarmt” is niet alleen een prachtige show voor maar zeker ook door het publiek.

Heb jij al tickets bemachtigd? Dan kan je nu jouw vriend(in), moeder, broer, zus, tante of wie dan ook op een unieke manier in het zonnetje zetten! Wil jij bijvoorbeeld je vriend(in) bedanken voor het feit dat hij/zij altijd voor je klaar staat? Of wil je sorry zeggen tegen je moeder omdat je niet altijd even lief voor haar geweest bent? Of wil je misschien iemand een hart onder de riem steken omdat hij/zij een zware tijd achter de rug heeft? Laat het Xander weten! Hoe? Kijk op http://www.xanderdebuisonje.nl/xanderomarmt

Xander kan jouw vriendschapsverhaal uitkiezen tijdens de voorstelling en zal misschien wel een speciaal plekje op het podium voor jullie reserveren. Op deze manier zal met de hele zaal jullie vriendschap gevierd worden! Stuur dus snel jouw verhaal in en laat je verrassen!

 

 

 

 

 

November 2014
WO 12 Valkenswaard De Hofnar
WO 19 Waalwijk Theater de Leest
DO 20 Amstelveen Schouwburg Amstelveen
WO 26 Breda Chassé Theater
DO 27 Panningen Dok6
Februari 2015
WO 11 Almelo Theaterhotel Almelo
DO 12 Barneveld Schaffelaartheater
DI 17 Apeldoorn Schouwburg Orpheus
DO 19 Stadskanaal Theater Geert Teis
DI 24 Amsterdam De Meervaart
WO 25 Veldhoven Theater De Schalm
DO 26 Zaandam Zaantheater
Maart 2015
ZO 01 Den Haag Lucent Danstheater
WO 04 Steenwijk RABO THEATER DE MEENTHE
DO 05 Haarlem Schouwburg Haarlem
ZO 08 Hoorn Schouwburg het Park