Sven Nys ontkent relatie met zanger Christoff en andersom…. Roddel van de bovenste plank

Even een roddel de grond indrukken”, dat publiceerde de grootste krant van België vanmorgen. Ze schrijven;  “Alle respect voor homokoppels. Maar ik een relatie met een man? Nee, nu niet, vroeger niet, nooit niet.” Die opmerkelijke tweet stuurde Sven Nys gisteravond de wereld in.

Is er iets dat de fans nog niet weten? Néén, zo blijkt. Nys heeft sinds zijn scheiding van zijn vrouw Isabelle na twaalf jaar huwelijk géén amoureuze bocht gemaakt. Het gerucht deed de ronde dat de renner een relatie zou hebben met charmezanger Christoff. Nu wil Nys laten weten dat die roddel op niks gebaseerd is. Om dat te bevestigen, voegde Nys er niet veel later volgende tweet aan toe: “Mijn vriendin is boone (wat duidt op de merknaam van zijn Trek-fiets, red.). Komt uit amerika. Ze is snel, elegant en past perfect bij mij!” aldus een bericht in HLN België.

Zanger Christoff heeft zojuist geregeerd via Facebook; “wie zijn die betrouwbare bronnen van de grootste krant van het land? klig hier strike….. ik met sven nys… omg…”