Stanley Hazes probeert aandacht te krijgen voor het lot van vele vaders.

Stanley Hazes presenteert zijn nieuwe single ‘Waarom mag ik m’n kind niet zien’ op twee avonden. Allereerst op zaterdag 15 november in Harbour Plaza in Dordrecht en vervolgens op zondag 30 november in het TOV-gebouw in Helmond. Uiteraard zal de naam Stanley Hazes je onmiddellijk doen denken André Hazes. Dat is geen toeval, want de heren zijn neven van elkaar. Als kleine jongen was Stanley al veel op pad met zijn neef André.

Hij groeide op met zijn muziek en heeft samen met André in heel wat discotheken, cafés en evenementen door heel Nederland gestaan. Stanley Hazes is geboren in Den Haag en uiteindelijk in Helmond neergestreken. Sinds kort is hij uitbater van het café/restaurant Harbour Plaza dat zich op een unieke locatie in een park van Europarcs in de Biesbosch bevindt.

Als vervolg binnen zijn nu al succesvolle carrière, wordt de nieuwe single van Stanley Hazes gereleast. Voor deze single is Stanley samen met tekstschrijver Bram Koning aan de slag gegaan. Bram Koning heeft al verschillende hits op zijn naam staan en schreef o.a. voor Wolter Kroes. Producer van de nieuwe single is Hans Aalbers, die wel kan worden gezien als de top wat betreft het produceren van Nederlandstalige muziek. Niet alleen nam hij alle nummers van André Hazes op, ook werkte hij o.a. met Gerard Joling, René Froger en Marianne Weber.

Het resultaat is een echt volkszangnummer met een groot Hazesgehalte. ‘Waarom mag ik m’n kind niet zien’ is de titel van de nieuwe single van Stanley Hazes en zal menigeen kippenvel bezorgen. Het lied gaat namelijk over een vader die zijn kind niet mag zien. Helaas een situatie die veel mensen meemaken. Stanley heeft deze situatie toch mooi kunnen verwoorden en probeert op deze manier te aandacht te krijgen voor het lot van vele vaders.

Meer info op http://www.hollandiamusic.nl/ en http://www.stanleyhazes.nl/.