Soraya brengt La Mama in nieuw jasje

Als 10 jarig meisje begon Soraya te zingen tussen de schuifdeuren. Zij werd ontdekt door de pianist Maurice Nantile in café Fred Looyen. Na tientallen talentenjachten, werd zij de stem van Douwe Egberts koffie commercials. Al tapdansend werd zij de ster in twee musicals bij Donald Jones in No, no Nanette en The Boyfriend. In 1989 won zij Story’s Jordaan Trofee en werd zij de nieuwe parel van de Jordaan.

Zangeres Soraya is een zangeres van wereldformaat. Zij kwam met een prachtig cd-album in 1992 met de titel Met Hart en Ziel. Door de jaren heen heeft zij nog diverse cd singles uitgebracht. Als Parel van de Jordaan veroverde zij ieder jaar weer de harten van de bezoekers van het Jordaanfestival. In 2013 verscheen “ De wil van het leven” in een geheel nieuw jasje en mede door dat succes is er gezocht naar een waardig opvolger. Die is gevonden want vanaf vandaag heeft Soraya een nieuw nummer aan haar discografie toegevoegd.
LA MAMA is de titel van dit nieuwe schijfje, uitgebracht op het Hollandia Music en met dit nummer hoopt Soraya weer vele muzikale harten sneller te laten kloppen. Soraya zal de komende weken vele radiozenders bezoeken om haar single ter promoten en tevens alles vertellen over haar muzikale toekomst en om alvast een tipje daarvan op te lichten “ Die ziet er super uit”