“SIMPEL” nieuwe single Jelle B.

Jelle B,  het meest unieke talent van Nederland,  heeft een nieuwe single. Het is de opvolger van hitsingles als “Annabella”,  “Mooi” en “De Pionier”. De titel van het liedje is heel simpel:  “Simpel”.  Jelle B heeft de tekst  geheel zelf en de muziek samen met Doeke de Leeuw geschreven. Het liedje is opgenomen in the Grien Room, de studio van Kast-drummer Nico Outhuyse,  die ook tekende voor de productie. 

De bijbehorende en in dit geval helemaal fantastische video – clip is gemaakt door Jelmer Van Delft. In de clip zitten beelden verwerkt van de stad Chicago. Jelle B is namelijk op dit moment één van Nederlands meest geboekte artiesten en …..inderdaad, hij trad kort geleden op in de USA. Jelle B heeft in 2014 al meer dan 200 optredens gedaan. Waar hij ook komt laat hij een verpletterende indruk achter. Gewapend met alleen maar een gitaar weet hij de grootste zalen en pleinen plat te krijgen. De vele filmpjes op youtube zijn daarvan het bewijs. Jelle B is erg trots op het feit dat dit grotendeels een eigen compositie is. En met recht, want het is een geweldig nummer geworden. De verwachtingen rondom deze single zijn dan ook hoog gespannen.

Youtube}99sFoEHbYnE” frameborder=”0″ allowfullscreen>