RUDY DE WIT PRESENTEERT DEBUUTALBUM “GA MET ME MEE”

De sympathieke Tilburger Rudy de Wit mag gerust een van dé opkomende Nederlandstalige artiesten van dit moment genoemd worden. Met singles als “Sweet Love”, “Kom Bij Mij”, “Ga Met Me Mee (Be My Day)” en “Zin In Een Feestje” wist Rudy de ene hit na de andere te scoren, en er is momenteel geen kroeg in Nederland waar er op een avond niet één of twee liedjes van Rudy voorbij komen.

Hiermee heeft Rudy in korte tijd zijn naam gevestigd en is uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde volkszanger met een eigen geluid.

Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar het debuutalbum van Rudy de Wit, welke nu een feit is. Met als titel “Ga Met Me Mee” weet Rudy een zeer divers album af te leveren, bijgestaan door topproducers Harald Queens (o.a. Mulder & Mulder, Johnny Gold, Dirk Meeldijk, Colinda), Laurens van Wessel (o.a. Frans Bauer, Rob van Daal) en Henk van Broekhoven (John Spencer). Laatstgenoemde tekende ook voor een deel van de composities.

Gelijktijdig met de release van “Ga Met Me Mee” verschijnt de kerstsingle “Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)”, welke als bonustrack aan het album is toegevoegd. Onder de titel “Hé Ga Je Mee (Naar Ons Stamcafé)” is hiervan ook een reguliere versie op dit album te vinden.

“Ga Met Me Mee” van Rudy de Wit is een topproductie geworden welke niet mag ontbreken in de collectie van de liefhebbers van het Hollandse lied.