Rob Zorn komt met kroegenkneiter ‘Dat maak ik zelf wel uit’

Op de kop af over een jaar van nu, kan de in 1965 geboren volkszanger Rob Zorn een bezoekje gaan verwachten van Abraham. “Waar blijft de tijd toch he, maar goed dat ik in mijn hoofd nog steeds 20 jaar ben”, aldus de breeduit lachende Rob. Vertel de Haarlemmer toch vooral niet hoe hij leven moet want dan krijg je als repliek: “Dat maak ik zelf wel uit”. En laat dat nou precies de titel van zijn nieuwe single zijn! 

Wie kent ze niet, nummers als ‘Alles wat ik vraag’, ‘Nou en’, ‘Dat weet iedereen’ of ‘Leven hoe ik leven wil’? Ze groeiden allen uit tot veel gedraaide en aangevraagde liedjes in heel ons land en Belgie.
Ondertussen is het alweer een kleine dertig jaar geleden dat Rob zijn debuutsingle ‘Het Is Voorbij’ uit handen van André Hazes ontving. Over zijn nieuwe single ‘Dat maak ik zelf wel uit’ is Rob Zorn meer dan tevreden: “Het is volgens mij net zo’n gigantische meezinger als ‘Nou en”, zo laat hij weten. Bemoei je niet met zijn zaken, vraag niet waar hij zijn huur van betaald.. want dat maakt hij zelf wel uit! Deze heerlijke uptempo, recht uit het hart bezongen en dansbare single, is de opvolger van zijn eerder dit jaar verschenen plaat ‘Vol van spijt’. Wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis en zoals vertrouwd uitgebracht op het label van Rood-Hit-Blauw Produkties, want ook dat maakt Rob Zorn zelf wel uit! Volkszanger pure sang Rob Zorn heeft letterlijk een paar jasjes uitgedaan de afgelopen periode. Na een geslaagde operatie staat de teller op zijn weegschaal inmiddels meer dan 30 kilo lager. Al in 1986 verscheen zijn debuutsingle ‘Het is voorbij’ dat destijds aan Rob werd uitgereikt door André Hazes. Rob groeide uit tot een veel geboekt artiest met een dvd, enkele albums en tal van succesvolle singles op zijn naam. Ook de laatste jaren timmert Rob vol passie en gedrevenheid aan zijn carrière en leverde hij even fraaie als spraakmakende singles af die airplay opleverde van noord tot zuid en van west naar oost. Liedjes als ‘Alles wat ik vraag’, ‘Vandaag het is m’n dag’, Nou en’, ‘Dat weet iedereen’ en ‘Leven hoe ik leven wil’ worden door een breed publiek gedragen en vaak uitbundig meegezongen.
De CD single ‘Dat maak ik zelf wel uit’ is verkrijgbaar en te downloaden op de bekende platforms.
Link naar een downloadsite: http://www.legaldownload.net/Rob-Zorn