PLATINA VOOR JAN EN MONIQUE SMIT

Werden Jan en Monique Smit vorige week nog compleet overdonderd toen presentator Humberto Tan het duo in RTL Late Night met een gouden award verraste voor het album van hun gezamenlijke project 2 Kleine Kleutertjes, vanavond was het de beurt aan Peter van der Vorst om dat te overtreffen.  Tijdens de uitzending van RTL Boulevard heeft hij broer en zus Smit namelijk een platina award overhandigd voor het album.

Jan kan het allemaal maar moeilijk geloven: “Ik draai al een tijdje mee hoor, maar dit heb ook ik nog nooit meegemaakt. Binnen een week van goud naar platina. Dat is toch bizar. Blijkbaar hebben we de juiste snaar weten te raken en is dit momenteel hét ideale cadeau artikel”. Voor Monique staat de wereld helemaal op zijn kop: “Ik kreeg alle commotie  natuurlijk wel mee van de week. Met name de boekenleverancier is geloof ik 24 uur per dag in touw geweest en dat is ie nog. Ik ben er behoorlijk van ondersteboven en heb er ook eigenlijk geen woorden voor”.

 

Theatershow

 

2 Kleine Kleutertjes verscheen onlangs als losse cd en tevens als liedjesboek met teksten, vrolijke illustraties en de cd met 15 liedjes, gezongen door Monique. Op 11 februari start zij met een theatershow, gebaseerd op dit materiaal. Monique:  “Dat wordt echt superleuk. We zijn er nu volop mee bezig. In het theater komen de 2 Kleine Kleutertjes op heel bijzondere wijze tot leven. Samen met mij beleven zij een sprookjesachtig avontuur, waarin de meeste liedjes van de 2 Kleine Kleutertjes cd een verrassende vertolking krijgen. Meer ga ik er nog niet over verklappen”.

 

 

 

www.2kleinekleutertjes.nl