Paul de Graaf lanceert videoclip “Naarmate”

Paul de Graaf presenteert de videoclip bij zijn nieuwe single “Naarmate.” In deze found-footage-clip laat deze voor het podium geboren artiest zijn 25 jarig muzikale leven zien. Met als conclusie:  “Naarmate je de wereld stukje bij beetje een beetje meer kent,Keer je altijd weer een beetje meer terug naar wie je zelf bent.”

De nieuwe single “Naarmate” van Paul de Graaf is afkomstig van het album “Tijd.” De cd bevat 17 prachtige nummers. Tijd is een gevarieerd singer-songwriter pop/rock-album waaraan met liefde is gewerkt. En dat hoor je! De sound heeft een Amerikaans tintje, mede door de mastering van meervoudig Grammy Award winnaar Adam Ayan (“I really enjoyed it!”). Behalve de audio is ook de vormgeving bijzonder. Een 32 pagina full-color boek met alle teksten, tekstuitleg en foto’s. “Voor iedereen die zijn CD-kast al heeft weggedaan, maar zijn boekenkast nog heeft”.

Paul de Graaf bracht al enkele singles op de markt. Het nummer “Stappen” (Vier dagen lang) is zijn grootste hit. Dit lied is in de loop der jaren uitgegroeid tot een 4daagse klassieker, mede dankzij de aandacht van de KRO, SBS6, Omroep Gelderland, 4Daagseradio, en natuurlijk duizenden wandelaars en feestgangers. Het lied en Pauls inzet werden in 2014 bekroond met een speciaal item in ‘Het gevoel van’ bij de KRO, waarin Paul zijn Vierdaagsehit samen met Erik Hulzebosch zong.

De single “Naarmate” is een Nederlandstalig-popnummer van de bovenste plank. Paul schreef zelf de tekst en de muziek en tekende ook voor de productie, in samenwerking technicus Leo Sienot. Het nummer gaat over het ontdekken van je wereld, naarmate de tijd vordert. De singer/songwriter hoopt dat veel mensen mogen genieten van de track en van het album.

“Naarmate” is uitgebracht door Blue Ocean Records en te downloaden via alle grote downloadportals. Het album is te downloaden bij iTunes en fysiek verkrijgbaar bij o.a. Bol.com. De videoclip is bewonderen via YouTube en binnenkort te zien bij de clipzenders.

YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=C6SGCU-Sd_0

Downloadlink single “Naarmate”

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=862535

Downloadlink album “Tijd”

https://itunes.apple.com/nl/album/tijd/id835118958

Link Bol.com album Tijd:

http://www.bol.com/nl/p/tijd/9200000028912146/

Website:

http://pauldegraaf.nl