Party DJ W met “Zak eens naar beneden”

Wellicht kent u het wel: Je werkt hard voor je geld, doet je werk met veel plezier en je hoopt op een doorbraak. Met deze insteek kwam Party DJ W afgelopen Juli naar de studio met een grandioos idee. Omdat de puntjes op de i zetten nu eenmaal tijd kost en Party DJ W zelf extreem druk is, ging er dus wat tijd overheen voor zijn single klaar was.

Daarnaast was het voor hem ook nog eens de eerste keer dat hij zelf een single inzong. Extra spannend dus allemaal.  Hoe groot was dan ook de teleurstelling toen 2 weken geleden Helemaal Hollands met exact dezelfde plaat, in exact hetzelfde jasje uitkwamen. Zijn reactie sprak boekdelen: “Dit is erg jammer, maar dat is het risico als je een plaat covered”. En zo is het maar net: af en toe hebben 2 totaal verschillende partijen gewoon hetzelfde goede idee.

In rap tempo werd de single van Party DJ W verspreid onder alle après-ski en feestdj’s van Nederland. De reacties waren overdonderend: Dit word de après-ski hit van het komende seizoen.

Tijd zal het leren. Wij hopen dat zowel Helemaal Hollands als Party DJ W allebei een hit in handen hebben!