Opbrengsten single ‘Jij” Joey Hartkamp voor KWF.

Vorig jaar zag Joey professor René Bernards tijdens De Wereld Draait Door spreken over het onderzoek naar kanker. De professor gaf aan dat het tekort aan geld eigenlijk de belangrijkste reden is dat er nog steeds geen geneesmiddel is gevonden. Dit heeft Joey doen besluiten alle opbrengsten van zijn nieuwe single , die afgelopen zondag gepresenteerd is, te doneren aan KWF Kankerbestrijding.

“Kanker raakt ons allemaal! Het kan en mag niet zo zijn dat deze verschrikkelijke ziekte die jaarlijks heel veel mensen het leven kost, nog jarenlang een slachtveld kan aanrichten terwijl de wetenschappers dicht bij een geneesmiddel zijn. Er is meer geld nodig voor onderzoek en ik vind dat we dit onderzoek met z’n allen moeten steunen”.  ‘‘Natuurlijk zullen deze opbrengsten nooit genoeg zijn om het hele onderzoek te financieren, maar als het al een klein beetje kan bijdragen, zou dat fantastisch zijn!”.

 

‘Jij’ is voor € 0,99 te downloaden. De opbrengst gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding.
Voor meer info over de actie: www.staoptegenkanker.nl/joeyhartkamp_jij

Download via iTunes
http://bit.ly/JijiTunes

 

Download via Google Play
http://bit.ly/JijGooglePlay