Nieuwe single Theodoor : Het is een nacht”

Het gaat voorspoedig met de jonge zanger Theodoor uit Leiden. Na het uitbrengen van zijn singles in augustus vorig jaar “Ik ben van jou”  en zijn tweede single “Hé Jij” in januari  en “Steeds maar meer” in de zomer,  is het nu tijd voor weer een nieuwe single. Er is veel gebeurd met Theodoor in de afgelopen 14 maanden.

Hij is dit jaar genomineerd bij de Buma.NL Awards in Den Bosch als beste nieuwe talent, ook heeft hij daar op het Nieuwe talenten podium gestaan. Hij heeft een eigen mini Real live soap opgenomen die te zien is op het Youtube kanaal, maar ook bij het RTV station Unity NL in Leiden. Zijn singles worden bij veel radiostations veelvuldig gedraaid , waar hij ook een aantal keren de “Schijf van de week” is geweest. Ook was hij te gast bij verschillende belangrijke TV programma’s om zijn singles te zingen of om een praatje te maken. Zijn clips zijn veelvuldig te zien bij de clipstations.
Nu dan zijn nieuwe single: “Het is een nacht 2014” Theodoor heeft een leuke bewerking gemaakt van dit nummer in een eigentijds jasje gestoken.

www.theodoormusic.com www.drivermusic.nl