Nieuwe single Rinus Ponsen “Kom in m’n armen”.

Rinus Ponsen is geen onbekende in de muziekwereld en heeft verschillende albums en singles uitgebracht. In 2014 is Rinus Ponsen een nieuwe weg ingeslagen. Samen met Tom Peters van platenmaatschappij NRGY en boekingskantoor  Philippi Producties heeft hij een heel nieuw team om zich heen weten te bouwen die 100 % in hem geloven.

De eerste single die afgelopen jaar is uitgebracht “Wanneer je verliefd bent” is veel gedraaid bij de populaire radio stations en Rinus is veelvuldig op TV geweest.

Nu is er de nieuwe single, Rinus heeft gekozen om een Nederlandse bewerking te maken van de grote hit van Joe Dolan “ You and the looking glass. De tekst heeft hij dan ook zelf geschreven. De single is opgenomen in de studio van Hans Aalbers . Tom Peters en Hans tekenen voor de producti