Nieuwe single Rika

Met de release van  “ HET IS EEN MOOIE DAG” is single nummer 8 van RIKA een feit. Wederom is gekozen voor de studio van Gerto Heupink waar ze het nummer heeft opgenomen en die tevens verantwoordelijk is voor de productie. Haar vorige single “ Zeg me…” heeft zowel in Nederland als België veel radio aandacht gehad. Het nummer is o.a. terug te vinden op de verzamel cd  van de populaire radiozender VBRO.

Met “HET IS EEN MOOIE DAG” heeft Rika wederom gekozen voor uptempo en gezelligheid een stijl die perfect past bij deze sympathieke zangeres uit Groningen. Tijdens de live optredens in het land heeft Rika dit nummer al ten gehore gebracht en de reactie zijn TOP te noemen. De hoop is natuurlijk nu ook dat de diverse zenders dit enthousiasme gaan overnemen en het nummer veelvuldig zullen laten horen tijdens de diverse uitzendingen.