Nieuwe single De Meiden.

 ‘De Meiden’ is een gelegenheidsformatie en bestond uit Judith Peters, Ruby van Urk, Theresa Stam en Sasja Brouwers, die individueel hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend hebben in de muziekwereld. Deze topzangeressen hadden hun krachten gebundeld voor een unieke samenwerking met afgelopen zomer de swingende single “Zomer”, dat ook in onze Sterrenparade lijst stond. Nu is er van de meiden ( in een trio bezetting Judith, Ruby en Theresa) een nieuwe single; ‘Kerstfeest’.

De Meiden

Judith Peters kwam met het idee voor ‘De Meiden’. Judith is al jaren succesvol actief als solo zangeres en heeft diverse hitjes op haar naam. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar deelname als “5e Topper” tijdens Toppers In Concert 2011. Ruby van Urk heeft ook haar sporen ruimschoots verdiend. Ze deed menig voorprogramma van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Momenteel treedt ze op als leadzangeres van de formatie Catwalk en ze is tevens gediplomeerd zangpedagoge. Theresa Stam is eveneens een allround zangeres/presentatrice met een enorme bühne ervaring. Theresa kwam met het idee voor het liedje “Zomer” en schreef samen met Judith Peters deze tekst.