Nick & Simon in Gooische Vrouwen 2

Nick en Simon zijn binnenkort te bewonderen op het witte doek. Zij hebben een bijrol als zichzelf in de nieuwe film Gooische Vrouwen 2. Dit laten de zangers weten via een bericht op nu.nl

De site schrijft verder; Het is de eerste maal dat Nick Schilder en Simon Keizer in een speelfilm te zien zijn. Wel zongen zij al meerdere malen titelsongs voor films, zoals De Scheepsjongens van Bontekoe en Pak van mijn hart. Zaterdag spelen de twee zangers, samen met collega Kees Tol, in RTL4-programma Ik hou van Holland tegen een team van Gooische Vrouwen. Gooische Vrouwen 2 is het vervolg op de best bezochte Nederlandse speelfilm van de afgelopen dertig jaar. Het eerste deel trok vier jaar geleden bijna twee miljoen bezoekers. In het vervolg keren alle vaste personages weer terug. Als Claire (Tjitske Reidinga) totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl (Linda de Mol) is de maat vol als ze ontdekt dat Martin (Peter Paul Muller) haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. De film draait vanaf 4 december in de bioscopen.