Na lange zoektocht nieuwe single Meriam

Het was even wachten maar het is het  zover, mijn nieuwe single “Van mij!” is dan eindelijk een feit. Ruim een jaar geleden begon dit avontuur. Via de iBeat studio in Zelhem kwam ik aan een adres in Limburg om een orkestband te laten maken. Het bedrijf OBL Muziekproducties, heeft echt klasse werk geleverd voor het begin van deze productie. Toen was ik aan de beurt…..een passende tekst schrijven.

Dit heeft dan ook het langst geduurd. Als je dit nog nooit gedaan hebt is dit voor de eerste keer een ware kwelling. Uiteindelijk, na vele keren opnieuw beginnen, liters koffie, pijn in de vingers van steeds opnieuw typen en maar liefst 8 maanden na levering van de orkestband, was hij klaar. Ik mag het misschien niet zelf zeggen, maar ik vind het een waanzinnige tekst. Ik kon eindelijk de studio in. Wederom gekozen voor de iBeat studio in Zelhem. Ik had al helemaal in mijn hoofd zitten hoe het eindresultaat zou moeten worden en ik mag zeggen, hij is ook zo geworden. Bedankt Jeroen! Daarna was het nog even spannend om een juiste locatie te vinden voor de videoclip, maar die hebben we in het mooie Duitsland gevonden. Annet van AWP producties heeft een schitterende clip geleverd waar ik erg blij van wordt. Alles klopt voor mij, muziek, tekst, clip……ik hoop dat ook jullie verrast mogen worden met het eindresultaat. En gezien het feit dat de clip al vele malen te zien was in de verzoekparade word ik alleen nog maar vrolijker. Natuurlijk is deze single nu ook verkrijgbaar via de diverse downloadsites en streaming kanalen.