“Mijn hart is van jou” titel nieuwe single August Hendriks

We schrijven april 1992 als in huize Hendriks de blauwe muisjes op tafel komen. Gevierd wordt de geboorte van zoon August. Een jongen waarbij al vroeg duidelijk was dat gij iets met zijn stem zou gaan doen want die stond regelmatig  “ open” . Toch heeft het nog tot 2008 geduurd alvorens er voor het eerst gezongen werd voor publiek door August.

 

Zoals bij velen vertrouwd in familie kring. De reacties waren lovend en verzoeken om ook elders zijn zangkunsten te vertonen kwamen binnen. Ruim 5 jaar stond hij regelmatig op het podium en toen was de tijd rijp voor een single. In 2013 verscheen “ Dit heb ik niet verdiend”. Nog altijd en veel gehoord nummer op de diverse radiozenders.

Nu komt August met een opvolger “ Mijn hart is van jou” is de titel en deze is opgenomen in zijn eigen vertrouwde Enschede bij Gerto Heupink ( GMP Studio) . De komende maanden zal August op vele radiozenders te beluisteren zijn en ter promotie zal hij vele radiozenders bezoeken om alles te vertellen over zijn muzikale verleden – heden en toekomst.