Michel Wolsink lanceert nieuwe single ‘Nur du allein’ in 7 landen tegelijk

Hij is geen onbekende naam meer in de Duitstalige muziek. Michel Wolsink stond ondertussen in binnen- en buitenland al met grootheden als Hansi Hinterseer, Karl Moik, Markus Wolfahrt en G.G. Anderson op het podium. De zanger uit het Achterhoekse Braamt gooit hoge ogen met zijn Duitstalige muziek. Zo stond hij in menige Nederlandse regionale en lokale hitlijst hoog genoteerd, maar vooral in Duitsland doen zijn singles het bijzonder goed.  

Op vrijdag 7 november 2014 is de release van Wolsink’s nieuwe single, die de titel ‘Nur du allein’ draagt.Twee weken stond hij op nummer één in de Airplaycharts van de prestigieuze SchlagerRallye.

In maar liefst 7 landen tegelijk wordt het nummer uitgebracht door de Oostenrijkse gerenommeerde platenmaatschappij Tyrolis Music, waar Wolsink onder contract staat. ‘Nur du allein’ werd door Stefan Köhne uit het Duitse Oldenburg en Wijbrand van der Sande geproduceerd. Stefan Köhne geldt in de Schlagerbranche als topproducent. Hij produceert o.a. voor Andrea Berg, Semino Rossi en hij produceerde het gehele eerste album van de winnares van ‘Deutschland Sucht Das Supertalent”, Beatrice Egli. Van der Sande is vooral in ons land bekend van Spiel mir einer en is tevens de manager van Wolsink.

De single is vanaf uiterlijk vrijdag 7 november overal te downloaden en verkrijgbaar