Marga Bult zoekt de zon op.

MAX Maakt Mogelijk realiseert projecten ter verbetering van het welzijn van ouderen. MAX maakt nu mogelijk dat Marga Bult langs Verpleeg- en verzorghuizen zal gaan, om zo de ouderen een gezellige middag of avond te bezorgen met haar muziek. Marga zal eigen nummers zingen, maar ook liedjes van toen ….. liedjes waarmee de ouderen verbonden waren en nog steeds zijn.

 

Bult deed de eerste oproep voor de (te)huizen onlangs in het RTV OOST programma ‘En Dan Nog Even Dit’. Met ‘Marga zoekt de zon op’ zullen er 10 optredens verzorgt worden door de zangeres. Er kwamen razend snel vele aanmeldingen binnen bij MAX. Opgave is nu al niet meer mogelijk, want alle optredens zijn inmiddels ingevuld. Begin 2015 begint haar tour ‘Marga zoekt de zon op’. De diverse reacties op dit project zijn nu al zo geweldig, dat er misschien (na deze tour) wel een vervolg komt.

 
De Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ ; voor donaties, de optredens en de uitzendingen kunt u kijken op http://www.maxmaaktmogelijk.nl

 

 

 

 

De 10 verzorging- en verpleeghuizen zijn;
• De Wieken in Delden
• Hof van Blom in Zwolle
• Gravenstate in Noord-Deurningen
• TMZ in Almelo
• Ceresstate in Assen
• Meulenkamp in Oldenzaal
• Carinova woonzorg in Holten
• Bruggerbosch in Enschede
• St. Maarten in Weerselo
• TMZ Tubbergen

 

 

 

 

 

 

 

 

Door De Sterrenparade.

 

 

 

 

 

 

 

.