Marco de Hollander volgt zijn muzikale hart!

Marco de Hollander presenteert een dijk van een single: ‘Blijf gewoon jezelf’ en wordt uitgebracht door platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties! De single werd op 25 oktober officieel uitgereikt op zijn eigen, UITVERKOCHTE, SterrenGala 2014 in zijn woonplaats Ter Aar.  De vrolijkste volkszanger van Nederland, die dit jaar zijn 12 ½ jarig artiestenjubileum vierde bruist van energie!

 

Marco de Hollander die wekelijks op de bühne staat om zijn grote fanschare te vermaken is er van overtuigd dat ‘Blijf gewoon jezelf’ een single is die direct aansluit bij zijn fans. Met deze single, waarop we de zanger op een geheel andere en gevoelige manier leren kennen, kan Marco er weer volop tegenaan. Marco de Hollander heeft het in z’n mars Nederland te veroveren! Blijf gewoon jezelf is een Rood-Hit-Blauw produktie! De CD single ‘Blijf gewoon jezelf is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.  Directe link naar een downloadsite: http://www.legaldownload.net/Marco-de-Hollander+18305