Mannes komt eindelijk met debuut single

De in Zwolle geboren zanger Mannes is al jarenlang bezig als zanger. Mannes heeft opgetreden in alle streken van het land. Op bruiloften, in café’s, op personeelsfeesten en elke andere denkbare gelegenheid waar Nederlandstalige muziek populair is, was Mannes te gast. En met veel succes, want hij beschikt over een volle agenda! Mannes heeft inmiddels besloten om aan zijn carrière een iets professionelere draai te geven.

 

Een overeenkomst met BME BOOKINGS voor de begeleiding van de optredens en HOLLANDIA MUSIC voor het uitbrengen van de cd’s. De eerste single is nu verschenen en kreeg de titel “Zij draagt een ring” mee. Het is een gevoelig nummer dat door Mannes op onnavolgbare wijze en met veel emotie in de stem wordt vertolkt!. De promotie rond de single is in handen van www.showbizzinfo.com
Vanaf vandaag verkrijgbaar als cd – download en via streaming