Lenny Kravitz op Concert At SEA 2015

De enige echte Lenny Kravitz komt naar Concert At SEA! De Amerikaanse zanger staat in het weekend van 26 en 27 juni op het Zeeuwse festival. Naast Lenny Kravitz zijn Racoon en Kensington ook bevestigd voor het festival. En de grootste verrassing van het weekend: BLØF komt ook spelen!

FM 3Michiel belde woensdagmiddag 19 november met Paskal van BLØF die bekendmaakte dat Kravitz er op de tiende editie van Concert At SEA staat. Het wordt de enige show van de Amerikaanse superster in Nederland komend jaar.

“Het is echt een droom die uitkomt”, zei BLØF zanger Paskal Jakobsen. “We hadden de wens om een spectaculaire internationale artiest aan te kondigen omdat we volgend jaar ons tienjarig jubileum vieren. Lenny is echt een hele grote. Een te gekke muzikant met enorm veel hits. Ik kan niet uitleggen hoe blij we hiermee zijn. Dat zijn we trouwens ook met de komst van onze andere headliners Racoon en Kensington. We hebben nu al een te gekke line-up voor het festival en kunnen lang genieten van de voorpret.”
Was Lenny Kravitz al eerder op Concert At SEA?

Racoon speelde al vier keer een thuiswedstrijd op het Zeeuwse festival. En ook Kensington was al eens te vinden aan de kust. De band stond in 2013 voor het eerst op het festival. Dat jaar leek Lenny Kravitz ook al aanwezig te zijn. Herman liep toen namelijk de Look-a-Lenny Kravitz tegen het lijf! Het publiek kon toen al even wennen aan het evenbeeld van de zanger, maar in 2015 is hij er voor het echie. (bron 3FM)