Kika Pieten zingen Sinterklaas Medley

Kika Pieten, niet door Kika, maar voor Kika! Roel van der Wielen en Erik van Kruiselbergen, beide geen onbekenden, bundelen al jaren hun krachten in de Sinterklaasperiode voor de goede doelen. In deze periode doen ze dan ook hun optredens als zwarte pieten, huisbezoeken en bedrijfsbezoeken ten bate van een goed doel, dit jaar viel de keuze op KIKA. Maar dit jaar gingen ze verder, een single die moest er komen, niet een standaard Sinterklaasliedje, maar een medley gemaakt in de stijl van 2014!

Het was voor Roel een reden om met zijn vaste team te brainstormen over hoe, wat en waar. Het resultaat is een “Sinterklaasmedley” met zowel een “Radio Edit” als een “12 inch versie”.

Producer: Jeroen Dirksen, videoproductie: Ger Oerlemans, platenlabel: SPAM Records, plug: Feestartiesten.nl, release-uitvoering en digitale promotie: UltimateDisk, digitale mastering: E-Mastering en cd/dvd drukkerij Nivedita hebben gezamenlijk met Roel & Erik besloten dit belangeloos als project voor Kika te gaan ondernemen.

Iedereen heeft hier met heel veel plezier aan gewerkt en is trots op het behaalde resultaat. Maar om het project te laten slagen hebben wij u als RTV station nodig om deze single te promoten en te draaien, waarbij een verwijzing naar de downloadportals erg welkom is.

Dit bijvoorbeeld in de slogan “Voor maar € 0,99 van je gehele Sinterklaasbudget kun jij Kika al helpen, dus download de single van de Kika Pieten!” Belangrijk om te weten is dat er van de downloadopbrengst geen eurocent blijft hangen, alles gaat 1 op 1 door naar Kika!

Het hele team achter de Kika Pieten heeft er heel hard aan gewerkt en het is nu aan u om er met ons een succes van te maken. Laat u ook de euroteller draaien voor Kika?