Kerstsingle voor Laura van Kaam

‘It’s Gonna Be A Merry Christmas’ is dé kerstsingle van Laura van Kaam, voormalig winnares van The Voice Kids Holland in 2013. Het pas 16-jarige multi-talent uit Dinxperlo geeft met de release van de single een kijkje in haar vele muzikale mogelijkheden.

De swingende kerstsong waarmee ze de hitlijsten wil bestormen werd vorige week gepresenteerd tijdens het eerste avondvullende concert dat Laura & Friends verzorgde in schouwburg Amphion. Het nummer is tot stand gekomen in samenwerking met Robert Beld en Bart van Dalen van PineTree studios en Justin Billinger.

Op 1 november jl. kwam er een droom voor Laura uit. Haar eerste theaterconcert in Amphion Doetinchem met eigen live-band, gastartiesten en dansers. Het concert werd heel erg goed ontvangen. ,,Laura bewees een groter podium te verdienen. De elementen waarmee ze de show aankleedde (een duet met haar zus, dansers en een ballet met flightcases erbij) waren slim gekozen”, zo was in de recensie van De Gelderlander in de dagen na het fantastische optreden te lezen. 

Officiële website: www.lauravankaam.nl