Kerstalbum Nick & Simon uit.

Vandaag gaat de gloednieuwe editie van het kerstalbum ‘Christmas with.. Nick & Simon: It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’  in release. Er zijn in totaal zes nieuwe liedjes toegevoegd aan deze editie, waaronder twee nieuwe duetten. Simon zingt namelijk met Miss Montreal het gevoelige nummer ‘At Christmas Time’ en Nick zingt samen met de  Amerikaanse zanger Matt Simons – bekend van de hit ‘With You’- het liedje ‘Give Me Back My Holiday’

‘Christmas With… Nick & Simon: It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’ is bijna geheel Engelstalig. De Nederlandstalige toevoeging is de titelsong voor de romantische komedie ‘Pak Van Mijn Hart’. Als extra bevat het album ook een dvd met daarop de beelden van de vorig jaar geschoten kerstspecial, waarin Katie Melua en Sandra van Nieuwland de duetpartners zijn. Het album is zowel digitaal als fysiek te verkrijgen bij: Bol.com, That’s Entertainment of Muziekkopen.nl

Op 19 en 21 december zullen Nick & Simon hun eerste kerstconcert ‘Christmas with Nick & Simon’ geven in Ahoy Rotterdam. Het kerstconcert wordt een muzikale kerstshow waarbij Nick & Simon met hun eigen top band, en de gastartiesten Matt Simons, Miss Montreal en Sandra van Nieuwland, een onvergetelijke avond zullen gaan verzorgen!