Kerst hit voor Mick Harren

Intimi voorspellen grote Kerst hit voor zanger Mick Harren. Dit kon wel eens net zo een grote kerst hit worden als de grootste hit van Andre Hazes, die in het jaar 1976  voor de tweede keer werd ontdekt door zanger Willy Alberti en doorbrak met zijn kerstplaat “eenzame kerst” en zich daarmee onsterfelijk maakte als de grootste volkszanger ooit.

Saillant detail is dat Mick Harren op verzoek van de erven Alberti, een cd album heeft opgenomen met nooit eerder uitgebrachte beelden van Willy Alberti en duetten. Mick Harren schreef het nummer “Vrede met kerst”, een boodschap aan de hele wereld, met als grootste kerstwens de vrede te laten terugkeren en er voor elkaar te zijn. Om het nummer extra kracht bij te dragen, zingt het kinderen voor kinderen koor mee, want kinderen zijn altijd de dupe van ruzies of oorlogen, die door volwassen mensen zijn ontstaan, dus zou dat het mooiste kerstcadeau op aarde zijn: ” Vrede met Kerst”.

Mick Harren is onder andere te zien in het programma Fort Boyard op maandag 24 november op Ned 3 om 20:25 uur, waar hij het met zijn team “Levenslied” op zal nemen tegen het team “TV vrouwen”. Rond de kerst en nieuwjaar zal Mick met zijn dochter Semmy te zien zijn in het TV programma ZAPP kids VIP Puberruil, waarin BNers van kinderen ruilen.