JULIA OP MALTA VOOR FINALE JUNIOR EUROVISIE SONGFESTIVAL 2014

Zaterdag 15 november vertegenwoordigt de Nederlandse Julia, winnaar van Junior Songfestival 2014, ons land op Malta tijdens de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2014. De 15-jarige zangeres uit Zeewolde treedt op met haar eigen geschreven liedje ‘Around’, geproduceerd door The Rocketeers. AVROTROS doet zaterdag om 19.00 uur rechtstreeks verslag van de finale.

Presentator van Junior Songfestival Jan Smit verzorgt vanaf Malta het commentaar tijdens het programma. De tweelingzusjes Mylène en Rosanne, winnaars van Junior Songfestival 2013, geven live de punten namens Nederland.  
In aanloop naar de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2014 zendt AVROTROS de volgende programma’s uit:

Junior Eurovisie Songfestival 2014 : Julia op weg naar Malta
Woensdag 12 november om 16.40 uur op NPO Zapp
Na het winnen van de nationale finale van het Junior Songfestival heeft Julia geen moment stilgezeten. In ‘Julia op weg naar Malta’ zien we wat er na die tijd allemaal is gebeurd en volgen we haar voorbereidingen in de aanloop naar de grote finale in Malta. Ook wordt samen met presentator Jan Smit de concurrentie bekeken.

Junior Eurovisie Songfestival 2014 : Julia op Malta
Zaterdag 15 november 2014 om 17.25 uur op NPO Zapp
Vanavond vertegenwoordigt Julia met haar liedje ‘Around’ Nederland tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. Julia wordt gevolgd bij de voorbereidingen op deze spannende finale. We zien haar eerste ontmoeting met de andere internationale deelnemers, volgen de repetities en ontdekken samen met Julia het eiland Malta.

Kijk voor meer informatie op: www.avrotros.nl/juniorsongfestival

Facebook: www.facebook.com/jrsongfestival
Twitter: www.twitter.com/jrsongfestival
Instagram: www.instagram.com/jrsongfestival
YouTube: www.youtube.com/user/AVROJr/