John West en Lange Frans breken records.

Nadat eerder al vermeld werd dat John’s voorgaande videoclips (Ik zag jou in mijn droom & als jij een zonnestraal was ) in 1 week tijd 10.000 keer werden bekeken, kunnen wij u nu vertellen dat John West & Lange Frans met hun nieuwe single “Blijf bij mij” een nieuw record verbreken! De clip die John met Lange Frans, Zonzo Basily en Matsoe Matsoe opnam is in een week tijd ruim 26.000 keer  bekeken.

 

Hiermee toont John West aan de ladder naar succes snel te beklimmen.
Blijf bij mij is afkomstig van de maxi single ‘Even terug in de tijd’ en op 19 November uitgebracht op het platenlabel Rood-Hit-Blauw. Voor de prachtige clipproductie tekende Kaska Producties.
John West:
Ik vind het geweldig wat er allemaal gaande is om mij heen, de nieuwe single doet het geweldig in zo’n korte tijd, Ik ben het team om mij heen, de landelijke, regionale en lokale Radiostations dan ook erkentelijk voor hun steun ! Maar een speciaal woord van dank gaat uit naar mijn fans: Mijn fanschare die nog steeds snel groeit helpt mij enorm door het delen, re-tweeten en uiteraard  volgen van mijn persoontje…BEDANKT !! (PS. Er staan nog een aantal opmerkelijke dingen te gebeuren, ik zal u hiervan via mijn platenlabel op de hoogte houden)

 

De clip is te bekijken via: https://www.youtube.com/watch?v=u2v4RtSk6q0
De maxisingle online verkrijgbaar via:http://www.legaldownload.net/John-West+22161
De maxisingle is fysiek verkrijgbaar via: www.discountmusic.nl
Informatie over John West is te vinden via zijn site: www.johnwestentertainment.nl