JARIG DUTCH VALLEY START KAARTVERKOOP VANDAAG

Zojuist maakt de organisatie van Dutch Valley bekend dat de kaartverkoop van het gezelligste feest van Nederland op woensdag 26 november van start is gegaan via de eigen website. Aftrap met vroege vogel tickets betekent einde verkoop via veilingen

 
 

Jubileum editie

Volgens woordvoerder Aloys Buijs wacht bezoekers deze zomer een hele bijzondere editie: ‘ Dutch Valley biedt komende zomer opnieuw ongeëvenaard en on Hollands veel waar voor haar geld. Samen met het gezelligste publiek van Nederland, bizar veel artiesten en nooit vertoonde ‘state of the art’ podia doen we er deze zomer een extra schep bovenop om ons 5-jarig bestaan te vieren’.

 

Vroege vogels profiteren

Vlak voor de feestdagen trapt Dutch Valley de kaartverkoop af met een vroege vogel actie. Een klantenbinder voor trouwe fans en snelle beslissers? Buys:’ Absoluut! En dat is het begin want in aanloop naar ons jubileum gaan wij vaker op extra’s trakteren’.

 

Geen veilingen

De vroege vogel tickets van Dutch Valley zijn via de eigen site www.dutchvalleyfestival.nl te koop. Over de beslissing zelf de kaartverkoop ter hand te nemen zegt Buijs: ‘ Geen veilingen omdat wij met bijzondere aanbiedingen, extra’s en jubileumacties meer kunnen inspelen op specifieke wensen van onze fans. Door de kaartverkoop exclusief via onze eigen website aan te bieden komen we bovendien tegemoet aan de veelgehoorde vraag om eenvoudig meerdere tickets tegelijk tegen gegarandeerd de laagste prijs aan te schaffen’.

 

Tickets

De prijs van het Dutch Valley vroege vogel ticket bedraagt euro 19,50. Zodra de vroege vogel tickets zijn uitverkocht zullen reguliere tickets, kids tickets en VIP tickets aangeboden worden: ‘Met 2.000 tickets is het vroege vogel aanbod niet onbeperkt. De edities 2014 en 2013 van Dutch Valley waren met 45.000 bezoekers volledig uitverkocht dus raden wij liefhebbers aan op tijd te zijn, op is op’ besluit Buijs.