Jan Smit; PAS OP, DE KLEINE KLEUTERTJES KOMEN ERAAN

Jan Smit is momenteel druk met zijn 2 Kleine Kleutertjes project. Hiervoor heeft hij 15 liedjes voor peuters en kleuters geschreven, die worden gezongen door zus Monique. De bijbehorende tekenfilmpjes worden sinds afgelopen maart uitgezonden door Telekids op RTL8 en de reacties daarop zijn overweldigend.

Op 14 november is het zover. Dan verschijnt het fraai geïllustreerde liedjesboek 2 Kleine Kleutertjes met een cd waarop alle liedjes staan. Vanaf vandaag start bovendien de grote 2 Kleine Kleutertjes kleurwedstrijd, waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. Meer informatie hierover vind je op de website www.2kleinekleutertjes.nl.

 

THEATERTOUR Jan Smit

Jan en zijn band genieten weer met volle teugen van zijn huidige theatertour Jan Live. Jan merkt dat ook de nieuwe liedjes van zijn album Jij & Ik zeer gewaardeerd worden. En dat is natuurlijk geweldig om mee te maken. Jan’”We gaan nog een flinke hoeveelheid optredens doen. Mocht je nog niet geweest zijn, er zijn voor een aantal concerten nog kaarten beschikbaar. Op mijn website vind je alle informatie.”. “Natuurlijk spelen we in het ganse land, maar we sluiten af met een concert in, jawel, het Koninklijk Theater Carré. Daar gaan we uiteraard iets heel moois van maken. Het is op 14 januari 2015 en ook hier zijn nog kaarten voor te bestellen bij NTK.”