Is ‘DE ZAK ‘voor The Common Linnets?

The Common Linnets, de band rond Ilse DeLange uit Almelo, is genomineerd voor De Zak. Dat is een ‘prijs’ voor diegene die zich het afgelopen jaar op brutale of beschamende wijze heeft laten leiden door hebzucht, bedrog of een andere grove ondeugd.

Er zijn vier genomineerden voor de ludieke onderscheiding die op 5 december wordt uitgereikt op het Sinterklaasgala voor Volwassenen in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Want behalve de Common Linnets hebben ook 50PLUS-fractievoorzitter Henk Krol, de directie van de Nederlandse Zorg Autoriteit en directeur Eric Nolet van stichting ALS de twijfelachtige eer om De Zak te krijgen.

De organisatie achter De Zak nomineerde The Common Linnets omdat Waylon en Ilse na het succes bij het Eurovisie Songfestival vervelend uit elkaar gingen. “Verwijten over en weer. Heel het land smult mee, maar weg is het internationale succes. Wat een deceptie. Ilse en Waylon, wij gunnen jullie het internationale succes. Maar wel in Spanje.” (RTV OOST)

 

Stemmen op de grootste graaier(s) kan hier; https://polldaddy.com/poll/8420660/