Het Mega Opkikker Kerstfeest voor Stichting Opkikker!

Christmas time een mooie nieuwe kerst song waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan Stichting Opkikker. Dat was de opzet van artiestenbureau Line Up Events en platenmaatschappij Tam Tam Music. Een grote groep artiesten o.a. Jamyro, Kevin Hellenbrand (Chipz), Joris & Boris, Lindsay (Voice Kids), Casper (Popstarz), Sharon Dee, DJ Bee, Bloom, LEGO Friends, Rogier de Avonturier e.v.a. hebben onder de naam X-Mas Inc.

hieraan belangeloos meegewerkt. Door de nu al overweldigende reacties is er besloten om dit mooie initiatief nog meer allure te geven en er een mooi kerstfeest aan te koppelen. Dit zal worden gedaan doormiddels een Mega Opkikker kerstconcert in De Ster in Nieuwkuijk.
Op zondag 14 december zal in De Ster in Nieuwkuijk dit geweldige evenement plaatsvinden. Niet alleen alle artiesten die aan de single hebben meegewerkt maar ook Biba Boerderij, Steven Cyril, Sterre Luna en B-Brave zullen hun acte de présence geven. Ruim 4 uur optredens van de beste kids acts van Nederland, dit alles om een mega cheque aan te bieden aan Stichting Opkikker.
Deze actie wordt gedragen en ondersteunt door een groot aantal partijen, o.a. de Line Up Events, Ticketveiling, DSNK (de ster) P.I. Soundservice, Nationale Theater Kassa, TamTam Music, e.v.a.
Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren!
Langdurig ziek zijn vraagt van iedereen heel veel doorzettingsvermogen en energie. Maar vooral voor een kind is dit zeer intensief. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames, de onzekerheid en het zien dat je vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden is zeer ingrijpend. Ook voor het gezin waarin het kind leeft heeft dit verregaande gevolgen. Ieder gezinslid spant zich extra in en moet daarvoor vaak andere bezigheden opofferen. Juist in zo’n situatie zijn kleine en grote lichtpunten erg belangrijk. Ze worden heel intensief beleefd en dragen voor een groot deel bij aan de mentale gesteldheid van kind en gezin. Daarom organiseert Stichting Opkikker 2.000 keer per jaar een onvergetelijke Opkikkerdag voor gezinnen met een langdurig ziek kind.
De toegang voor dit unieke eenmalige concert is € 12,50 en de gehele opbrengst komt ten goede aan Stichting Opkikker. Kaarten zijn via de Nationale Theater Kassa te bestellen.
Steun Stichting Opkikker, jij komt toch ook?!
Promo Kerstconcert:
http://youtu.be/2rO0TB-mdDE

Link NTK:
http://www.ntk.nl/voorstelling/mega-opkikker-kerstfeest/