Gouden herinnering voor Nick & Simon

Nick & Simon kunnen weer een nieuwe herinnering toevoegen aan hun muzikale carrière. Zojuist werden zij verrast door presentator Humberto Tan in het Tv-programma RTL Late Night met de Gouden Plaat voor hun verzamelalbum: ‘Herinneringen: Het Beste Van Nick & Simon’.  Het album met o.a. de Top 20 beste liedjes, samengesteld door de fans, ging eind juni in release en kwam de week na release op nummer 1 binnen in de GFK album Top 100.

Inmiddels zijn er ruim 20.000 exemplaren verkocht, waarmee de Gouden Status is behaald.  “Herinneringen: Het Beste van Nick & Simon” is verkrijgbaar als dubbelcd en in een luxe fanbox bestaande uit 3CD’s en 2DVD’s en een unieke verzilverde herinner-RING aan een kettinkje.

 

Nick & Simon waren gisteraavond te gast in RTL Late Night ter promotie van hun nieuwste album: ‘Christmas With… Nick & Simon: It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’. Dit kerstalbum is bijna geheel Engelstalig en het bevat zes nieuwe liedjes ten opzichte van de editie van vorig jaar. De nieuwe Nederlandstalige toevoeging is de titelsong voor de romantische komedie ‘Pak Van Mijn Hart’.

 

Op 19 en 21 december zullen Nick & Simon hun eerste kerstconcerten ‘Christmas with.. Nick & Simon’ geven in Ahoy Rotterdam. Het concert op 21 december is reeds uitverkocht voor 19 december zijn nog kaarten beschikbaar. Het kerstconcert wordt een muzikale kerstshow waarbij Nick & Simon met hun eigen top band en diverse gastartiesten (Sandra van Nieuwland, Miss Montreal, Matt Simons en een Mystery Guest), een onvergetelijke avond zullen gaan verzorgen.

 

 

www.nickensimon.nl

facebook.com/nickensimonnl

twitter.com/nickensimon

www.youtube.com/nensmusic