Gouden award voor 2 Kleine Kleutertjes van JAN EN MONIQUE SMIT

Tijdens de uitzending van RTL Late Night, had presentator Humberto Tan gisteravond een enorme verrassing voor Jan Smit en zijn zus Monique. Beiden kregen namelijk volkomen onverwacht een gouden award overhandigd voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren van het album 2 Kleine Kleutertjes.

Na de uitzending reageerde een nog verbouwereerde Monique: “Ik dacht eerst dat het een grapje was, maar toen zag ik die gouden plaat en bleek het dus echt waar te zijn. Het is mijn allereerste gouden plaat dus je begrijpt hoe ongelooflijk blij ik daarmee ben. Het is ook zo’n waanzinnig leuk project.” Jan vult breed lachend aan: “Ja, ik wist al wel dat het goed ging met de cd en het boek, maar dit is ronduit geweldig. Het is niet de eerste keer dat ik op deze wijze wordt overvallen, maar het blijft een overweldigende ervaring. En nu samen met Monique. Dat is dubbel leuk, op naar platina!”

Het album 2 Kleine Kleutertjes verschijnt deze week als losse cd en tevens als liedjesboek met teksten, vrolijke illustraties en de cd met 15 liedjes. De liedjes zijn geschreven door Jan en worden gezongen door Monique. In februari start Monique een theatertour met een show die is gebaseerd op dit materiaal en die haar langs meer dan 25 theaters zal voeren.

www.2kleinekleutertjes.nl