GO BACK TO THE ZOO vanmiddag in Enschede.

Go Back To The Zoo speelt al weer vier jaar elk podium waar ze op staan een meter platter. Dat begon allemaal dus in 2010 met debuutalbum Benny Blisto. De energieke rock van de band gaat er in als spreekwoordelijke koek en hits als Electric, Smoking On The Balcony en Beam Me Up zijn superaanstekelijk. En dan hebben we het alleen nog maar over de singles van de debuutplaat.

GBTTZ is een seizoenlang huisband bij DWDD en released een tweede album met evenveel succes en nog meer hits.
Inmiddels is het 2014 en de zegetocht van de band gaat onverdroten voort. Album nummer drie (ZOO) ligt in de winkels en natuurlijk popelen de mannen om je dit live te laten horen. Single Milkshake smaakt net zo lekker als de titel doet vermoeden en opvolger Head Up High mag er ook wezen.

Zaterdag 15 november zal Go Back To The Zoo optreden in Metropool Hengelo. Om de fans alvast op te warmen zullen ze zaterdagmiddag om 15:00 uur een klein optreden verzorgen bij Media Markt Enschede.