“Gin bier meer in hoes”

De nieuwe CD “Gin bier meer in hoes” is inmiddels het 3e album van ’t Noll’nkoor uit Haaksbergen. ’t Noll’nkoor is (bijna) 10 jaar geleden opgericht door de gebroeders Morsinkhof (in Haaksbergen bekend als De Nolle, daarom dus ’t Noll’nkoor). Ze maken liedjes (leedjes) in het dialect, eigen teksten of naar ’t Twents vertaalde teksten op bestaande melodieën, inmiddels al ruim 50 nummers. De optredens bestaan uit leedjes afgewisseld met korte conferences bij b.v. bewoners- of personeels-verenigingen, zorgcentra, buurtfeesten, jubilea e.d. in Twente, Salland en de Achterhoek. 1x per jaar, altijd op 28 december, organiseren ze hun einde-jaars theateravond in De Kappen in Haaksbergen met zang en humor, dit jaar voor de 8e keer uitverkocht. Op deze benefietavond voor een goed doel is er ook ruime gelegenheid voor andere Haaksbergse “artiesten” hun dans, zang en humor te presenteren.

De Cd is te koop voor slechts € 10,- bij de Haaksbergse schoenmakers, Groenrijk-Haaksbergen en ’t Stien’nboer, maar ook via www.nollnkoor.nl