Gezelligheid met Frans Bauer in de studio van RTV OOST.

Frans Bauer is bezig met een tour langs diverse radiostations en vanmiddag was het tijd voor RTV OOST. De zanger was live te gast in de Goeiemiddagoverijssel uitzending van Marcel Spijkerman, om te praten (en nieuwe nummers te laten horen) over zijn nieuwe (nummer 1 )  album ‘Lieve Schat’.

 

 

Foto’s van vanmiddag;

 

 

 

Voedselbank actie.
Van 8 tot en met 19 december gaan de regionale zenders zoveel mogelijk levensmiddelen inzamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Ook RTV Oost komt in actie en bij het belpanel nam de zanger vanmiddag ook even een kijkje.

Nieuwe album
Op het onderstaande filmpje zijn diverse weetjes te horen van Frans nieuwe album;

Prijsvraag
De Sterrenparade heeft 2 gesigneerde albums ‘Lieve Schat’ van Frans Bauer ontvangen voor de bezoekers van deze site. Als je vanmiddag hebt geluisterd naar de uitzending, weet je wellicht het antwoord van de vraag die we willen weten. Met wie ging Frans in de uitzending in gesprek over de actie ’Samen voor de voedselbank’? Stuur het antwoord en je volledige adresgegevens naar info@desterrenparade.nl

Tour
Voor de ‘Frans Bauer Live in Concert X’ staat Frans a.s zaterdag in Theaterhotel Almelo. Er zijn nog kaarten > www.theaterhotel.nl Op 20 maart volgend jaar staat hij met deze tour weer in Overijssel en wel in het Wilminktheater te Enschede.
Meer info over de (ook andere) tourdatums en plaatsen > www.fransbauer.nl

 

 

.