Gerry Holland mag optreden tijdens 30 jarig huwelijksfeest van de familie Deijs

Op zaterdag 29 november 2014vieren Ingridt en Marcel Deijs hun 30 jarig huwelijksfeest. De NCRV volgt deze familie al een tijdje voor het programma “Een huis vol”. De Amsterdamse familie heeft  7 zonen en 5 dochters en er is altijd wel iets bijzonders en daarom worden er nieuwe opnames gemaakt voor de docusoap op NPO1.

De familie heeft het Amsterdamse radiostation “Puur Hollands” gevraagd of zij het muzikale gedeelte willen organiseren. Marco en Laura voelden zich vereerd en hebben Volkszanger Gerry Holland benaderd of hij wilde zingen tijdens het festijn. Zijn antwoord was direct ‘Ja’….
Gerry: ”Zo’n aanbod laat ik niet lopen. Het programma wordt goed bekeken en op deze manier maakt Nederland ook kennis met Gerry Holland”.
Gerry laat verder weten dat het met “Geen cent te makken” actie die hij onlangs op poten heeft gezet prima gaat. Het is een vervolg van de actie die hij in 2013 organiseerde. Op zondag 23 novembervanaf 10.00 uur tot 17.00 uur vindt er een rommelmarkt plaats bij Café De Venneper, Venneperweg 469 in Nieuw-Vennep. Iedereen die spulletjes over heeft zoals kleding, boeken, speelgoed of huishoudelijke artikelen kunnen deze vanaf heden al afgeven bij bovengenoemde locatie. Knuffeldieren heeft hij inmiddels voldoende.
Daarnaast kun je je op professionele wijze laten masseren voor € 5.00. Van de totale opbrengst worden goederen gekocht. Op zondag 14 december worden de pakketten samengesteld en uitgeleverd. Vrijwilligers kunnen zich opgeven via : info@gerryholland.nl Als dank voor de hulp organiseert Gerry op zaterdag 20 decembersamen met een aantal gastartiesten een feestavond voor de vrijwilligers, donateurs en bedrijven die goederen beschikbaar hebben gesteld. Dit zal ook plaatsvinden bij De Venneper.

 

www.gerryholland.nl