Gerard Lens tekent bij Pure Music.

Meerdere malen kruiste de wegen van Pure Music en deze artiest.  In een korte periode zagen ze hem een enorme groei maken waar Pure Music natuurlijk erg van onder de indruk was. Een sympathieke verschijning met een geheel eigen geluid die veel mensen versteld deed staan en uiteraard konden wij het niet laten om Gerard uit te nodigen om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Na enkele gespreken met Pure Music nam Gerard al snel de beslissing om een samenwerking aan te gaan met zijn nieuwe management, aangezien hij het gevoel had bij Pure Music echt op zijn plek te zijn. Er liggen mooie plannen klaar voor 2015. Ook word er op dit moment hard gezocht naar een nieuwe single welke we medio 2015 uit zullen brengen.
Wil je alles volgen over Gerard Lens kijk dan op: www.facebook.com/ GerardLensNL