FRANK VERKOOYEN KEERT TERUG NAAR HET ECHTE FEESTWERK

Frank Verkooyen, rasartiest, componist, allround zanger en bekend ook om zijn studioproducties voor Peter Beense, Willem Barth en vele, vele anderen, komt binnenkort met een nieuwe single: ‘Als Ik Jou Weer Zie’. Middels deze hele verrassende cover uit 1981 die uitkomt op 28 november a.s. keert Frank Verkooyen terug naar het echte Feestwerk.

Wie kent ze niet; ‘Kom wie wil er met mij dansen’, ‘Ineens gaat het leven’, ‘Waar was je nou’, echte klassiekers in het feestcircuit want… “Feest begint met een F”! De F van Frank Verkooyen weliswaar.! Binnenkort zal hij weer geregeld uit de speakers galmen met een traditioneel nummer uit 1981 dat hij op geheel eigen wijze onder handen heeft genomen. De zanger staat al meer dan een kwart eeuw op de podia van ons land en heeft inmiddels vele Top100-hits op zijn naam staan. Zijn fraaie, warme en karakteristieke eigen sound gecombineerd met voortreffelijke studioproducties hebben Frank Verkooyen jaren geleden al op muziekkaart van ons land gezet.
Recent kozen Berk Music en Frank Verkooyen voor een samenwerking om gezamenlijk de muzikale horizon te verbreden. Het eerste resultaat is een oergezellige en dus feestelijke Verkooyen-meezinger. Op 20 november jl. is door Smart Media Productions op een spannende locatie in Brabant de bijbehorende videoclip geschoten. Deze geeft een hele leuke interpretatie van ‘Als Ik Jou Weer Zie’ weer. De verwachtingen zijn hooggespannen want Frank Verkooyen is dus terug met een echte knaller geschikt voor elk feest en radiostation!
Feest begint wel degelijk met een F !