Feest duo de Stoopjes tekenen bij Pure Music

Feest duo de Stoopjes bekend van de hits “De Achtbaan”, “Ga met me mee” en “De Discjockey” tekenen na enkele gesprekken een contract met Pure Music. Harold en Annelies namen snel de beslissing om een samenwerking aan te gaan met hun nieuwe management en platenmaatschappij, aangezien ze het gevoel hadden bij Pure Music echt op hun plek te zijn.

Er liggen mooie plannen klaar. Het duo werkt op dit moment hard aan een nieuwe carnavalssingle met de daarbij behorende videoclip welke met de carnaval 2015 gelanceerd zal worden. Maar op dit moment zijn ze gefocust op de nieuwe single Olé arriba olé labamba olé , waar op zondag 7 december 2014 vanaf 14.00 uur bij ’t Hof van Brabant te Eindhoven de presentatie zal worden gehouden onder de noemer “de Stoopjes & Friends” entreebewijzen voor deze grandioze happening zijn nog verkrijgbaar via: http://www.ticketkantoor.nl/shop/stoopjes
Wil je alles volgen over Feest duo de Stoopjes kijk dan op www.duodestoopjes.nl of www.puremusic.nl natuurlijk zijn ze ook te volgen op Facebook.