Duoshows Dana Winner & Frans Bauer uitgesteld

De twee shows die Dana Winner en Frans Bauer het komend weekend in Hasselt en Oostende zouden geven, worden met een maand opgeschoven. Bauer had de afgelopen week immers af te rekenen met vermoeidheid die is gaan wegen op z’n stem. Daardoor is het concert in Almelo het voorbije weekend verplaatst en worden deze week een Nederlandse show alsook de twee voorstellingen in Hasselt en Oostende noodgedwongen verschoven.

Bauer krijgt 10 dagen rust voorgeschreven maar fans hoeven niet te treuren want eind van de maand moet de populaire zanger weer helemaal topfit zijn. De show van Hasselt schuift naar zaterdag 27 december en de show van Oostende naar zondagmiddag 28 december. Tickets blijven geldig maar voor wie niet kan op deze twee data worden de gereserveerde concertkaartjes terugbetaald. Voor Hasselt co├Ârdineert Tele Ticket Service en voor Oostende Sherpa. (bron danawinner.nl)