Duo Knotsgek luidt de winter in met nieuwe single “Op De Lange Latten”

Na de feesthit “Zij Is Te Mooi” (nummer 1 in de Feest Top 20!) verrast Duo Knotsgek feestminnend Nederland met de volgende knaller “Op De Lange Latten”. Hiermee is Duo Knotsgek weer helemaal klaar voor het komende après ski en carnavals seizoen. De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook hoog gespannen, zeker omdat Duo Knotsgek vorig jaar met “Die Alpenknotsen” een van de grootste feesthits wist te scoren van het seizoen.

Voor “Op De Lange Latten” doken de Fabian en Gebrand (Duo Knotsgek) wederom de studio in van topproducer Harald Queens met wellicht hun beste single tot nu toe. Als bonus is “Die Alpenknotsen” als tweede track toegevoegd op de single, en succes lijkt verzekerd. Voor de videoclip reisde Duo Knotsgek af naar Duitsland en Snowworld in het Limburgse Landgraaf, waarmee ook op dit gebied kosten noch moeite gespaard zijn.

Deze aanstekelijke single zal het ongetwijfeld goed doen tijdens het komende après ski- seizoen en carnaval, maar ook in de feesttenten en ski-hutten. Duo Knotsgek is er klaar voor…