DJANGO WAGNER – SAMEN… LIVE IN CONCERT CD+DVD / DVD

Donderdagavond 22 mei 2014, Beursgebouw Eindhoven; Een avond die Django Wagner niet snel zal vergeten. Het was de avond waarop hij, gesteund door een geweldige band, een bomvolle zaal met volle teugen kon laten genieten van zijn muziek. Het concert van de populaire zanger stond geheel in het teken van van de presentatie van zijn album Samen…, dat de dag erna uitkwam.

Omdat het album louter duetten telde, waren er bij het optreden ook de collega’s, die daaraan een bijdrage hadden geleverd. Ze waren er allemaal: Sieneke, Frans Duijts, Peter Beense, Antje Monteiro, Dennie Christian, Ferry de Lits, Vinzzent, Frank van Weert, Theo van Cleeff en Wolter Kroes. Ze werden begeleid door een 32-koppige band o.l.v. Marcel Fisser, (bekend van o.a. Jan Smit) aangevuld met de Paulus Schäfer band voor de bekende gypsy klanken. Django: “Het was een geweldige avond. Het was eigenlijk één groot feest. Een prachtige belevenis. Ik weet zeker dat mensen bij het zien van de beelden er net zo veel plezier aan zullen beleven”.
Naast de duetten bracht Django ook materiaal van zijn eerder verschenen albums ten gehore. Op deze wijze bezorgde hij samen met zijn collega’s het publiek een gevarieerde, feestelijke avond, die hij stijlvol afsloot met zijn grote hit “Kali”. Tijdens deze spetterende finale wist Django zich gesteund door alle deelnemende artiesten, die nogmaals bij hem op het podium kwamen.

De schitterende registratie van het concert verschijnt nu op DVD. Hierop is ook beeldmateriaal van achter de schermen te zien. Naast de DVD verschijnt er een CD+DVD versie. Op de CD staan de nummers die Django deze avond solo ten gehore bracht.

http://www.berkmusic.nl/shop/index.php?route=product/product&product_id=1769