Debuutalbum voor ANNY!

Ze is terug. Voorheen bekend als zangeres van Leaf en nu solo met haar nieuwe band: ANNY!  Met „Rooftop Views” lanceert Annemarie Brohm haar eerste solo-album. Het eerste exemplaar werd officieel overhandigd door Daniel Dekker in het Radio2 Muziekcafe. Na een lange weg van 5 jaar liedjes schrijven is het debuutalbum Rooftop Views van ANNY!, nu eindelijk uit. Hoewel haar vorige band Leaf (bekend van o.a. de hit ‚Wonderwoman’) pas net nationaal succes had geboekt besloot de band er in 2009 een punt achter te zetten. Om muzikaal en persoonlijk verder te kunnen groeien moesten ze elkaar loslaten. ANNY!’s zoektocht resulteerde in het schrijven van 42 liedjes met verschillende co-writers. Met vallen en opstaan belandde ze eind 2010 op de stoep van de producer waar zo zo lang naar op zoek was: de Deense Jonas Filtenborg.

De eerste kennismaking met haar solowerk gebeurde met de release van de de soulvolle ballad ‚My Man’ in 2012 en getipt door Doutzen Kroes via Twitter en gecomplimenteerd door Anouk, zet ze een volgende stap met de vrolijke upbeatsong ‚Dirty Wonderful Mistake’ en een release van haar eerste solo-album ‚Rooftop Views’. Een EP volgde met ‚Here and Now’ en ‚That is You’ werd uitgebracht en werd met veel enthousiasme geplaatst onder Anita Witsier’s Liefde voor Later.

Met de single „Tududu”, die als voorloper van het album is uitgebracht, begint ANNY! nationaal succes te boeken met Radio 2 Muziekcafe, Radio 538 Show zonder naam, als huisband bij 3FM Stenders Late Vermaak en meerdere malen bij de Coen & Sander Show tijdens Praatje Plaatje.
Ook regionaal wordt er flink aan de weg getimmerd en heeft ANNY! al een bezoek mogen brengen aan zenders als RTV Rijnmond, Simone FM, Omroep Brabant, RTV Oost en ga zo maar door. Kortom, we gaan nog veel van ANNY! horen!

Officiële videoclip „Tududu”:

http://www.youtube.com/watch?v=RazxZnfWq6Y

Officiële website:
www.annymusic.nl