De successtory LUV in boekvorm ; ‘Lots of Luv’

Luv’ was Nederlands eerste en meest succesvolle meidengroep. De groep bestond uit Patty Brard,  Marga Scheide en José Hoebee. De groep scoorde hits met onder andere ‘U.O.Me’, ‘You’re the greatest lover’ , ‘Trojan Horse’ en verkocht over de hele wereld  miljoenen platen. Voorjaar 2015 komt er een heel speciaal boek over Luv’ uit; Lots of Luv’.

Luv’ heeft altijd tot de verbeelding gesproken en beheerste naast de muziekbladen ook vaak de voorkant van landelijke ochtendbladen. De breuk van de groep in 1980 en de verschillende reünies waren voorpagina nieuws. Voor het eerst is de successtory verkrijgbaar in boekvorm. Verhalen en anekdotes aangevuld met honderden exclusieve foto’s van de meidengroep.De meeste foto’s zijn nog nooit gepubliceerd. Foto’s van de begin jaren, hun glorietijd , foto’s van de verschillende reünies tot aan foto’s van hun allerlaatste optreden op 11 augustus 2012. Het succesverhaal van Luv’ wordt aangevuld met anekdotes geschreven door José Hoebee en Marga Scheide. Elke fan, die interesse heeft, krijgt 3 pagina’s tot zijn beschikking om daarin zijn Luv’ verhaal te vertellen. De release datum van het boek staat gepland voor voorjaar 2015