DE STOOPJES WILLEN EEN HIT

Het Geldropse duo De Stoopjes was enkele jaren geleden een ware YouTube sensatie. Met hun single “De Achtbaan” wisten ze maar liefst 400.000 YouTube views te vergaren, en zelfs het Volendamse duo Nick & Simon voorspelde een gouden toekomst voor het echtpaar De Stoopjes.

De single “Een Hit Op TV Oranje” is het nieuwste wapenfeit van De Stoopjes, welke het ongetwijfeld goed zal doen in de après ski gebieden, feesttenten en tijdens het komende carnaval. De single zal op 7 december a.s. op grootse wijze gepresenteerd worden in Zaal Hof van Brabant aan de Boschdijk in Eindhoven. Diverse collega’s zullen hier een gastoptreden verzorgen, waaronder Tygo Nendels, Kevin Madero, DuoNL, Zara Beau, Carlos Donkers, Ewan Mack e.v.a.
Bij “Een Hit Op TV Oranje” hoort natuurlijk een videoclip welke binnenkort op de clipkanalen te zien zal zijn.