De Slag om het Piratenfestijn is begonnen.

Vanaf vandaag strijden weer veel talenten in ‘De Slag om het Piratenfestijn’. In ‘De Slag om het Piratenfestijn’ duelleren artiesten met elkaar om een optreden in het hoofdprogramma op het Mega Piraten Festijn op zaterdag 13 december in het Gelredome in Arnhem! In de eerste ronde zijn er twaalf duels.

De winnaars van de twaalf duels strijden vervolgens tegen elkaar, waarvan er zes deelnemers overblijven. Deze zes deelnemers strijden op vrijdag 12 december tegen elkaar in de halve finale. In de Weekendborrel worden de drie finalisten bekendgemaakt. Het laatste duel vindt plaats op zaterdag 13 december, voorafgaand aan de show in de Sterren.nl tent voor de Gelredome. De uiteindelijke winnaar van dat duel treedt dan ’s avonds op in het hoofdprogramma van het Mega Piraten festijn.

Volgende duels staan gepland voor Ronde 1:

24 nov: Catharina Hulters – Martin Vincken
25 nov: Theodoor – Leen Zijlmans
26 nov: Duo NL – Bjorn Litjes
27 nov: Maico – Danny Temming
28 nov: Yosee – Demy de Groot
29 nov: A3aan Drost – Ray van der Heiden
30 nov: Kimberly – Dennis Jones
01 dec: Raymon Hermans – Marlane
02 dec: Aukje Fijn – Rinus Ponsen
03 dec: Christa Kerdijk – Gerry Holland
04 dec: Jessica Malfait – Glenn de Koning
05 dec: Talent van november – Tamara Tol

Ieder duel start om 12:00 uur en duurt tot 12:00 uur, de volgende dag.(door Sterren.nl)